Пътна помощ София – ефективно съдействие при всяка ситуация на шофиране

Натоварването с кран от пътна помощ София е универсално решение, което позволява бързо и безопасно да транспортирате автомобил до всяка дестинация. Отличава се с голямо полезно натоварване и впечатляващо изхвърляне на стрелата. Тази техника е в състояние да вдигне и леко да премести, както малки, така и стандартни пътнически автомобили и превозни средства с голям капацитет към платформата. Към многообразието МПС-та се отнасят – автобуси, камиони, превозни средства (трактори, багери, товарачи, булдозери и др.).
В този случай евакуацията на автомобила с кран с манипулатор в много ситуации е единственият възможен начин да се извади колата от мястото на инцидента. Такава е от полза и в случаите на внезапния срив на пътя.
Услугите на пътна помощ София с камион, оборудван с такава техника, най-често се появява, когато:
Колата е заключила или има сериозно повредени колела;
Когато в резултат на произшествие целостта на окачването, двигателя и други важни системи, гарантират нарушаване на експлоатационните качества на превозното средство;
Когато има наличие от висока риск при паркиране, което не позволява да се постави стандартното теглещо превозно средство в желаното положение;
Когато колата е забита в дълбока дупка, мантинела или пропаст и не може да се измъкне от нея сама.
От друга страна, един камион с манипулатор е незаменим при транспортиране на превозни средства, които според правилата за движение трябва да бъдат транспортирани на специални машини, за да не се повреди асфалтовата повърхност.
Броят на тонажно оборудване, което може да се транспортира само с камион с кран, може да включва и различни високопроизводителни генератори, автономни електроцентрали, металообработващи машини и друго тежко оборудване, които нямат собствено шаси.
24-часова помощ на камион с кранов манипулатор от пътна помощ София
За да поръчате техника камион с манипулатор, по всяко време на денонощието, свържете се с диспечерите на пътна помощ София. Може да се обадите на горещата линия в центъра за поддръжка на клиенти по всяко време.
В зависимост от нуждите на клиента, характеристиките на товара (тегло, конструкция на машини и оборудване), квалифициран персонал ще избере за Вас камион с кранов манипулатор с оптимална товароносимост. Това ще ви позволи да сведете до минимум разходите за специални транспортни услуги, както и да извършите транспортирането на стоки възможно най-безопасно, без риск от повреда на имущество.
Като цяло цената за евакуация на автомобил с кранов манипулатор се формира, като се вземат предвид следните фактори:
Разстояние на маршрута (доставка на автомобила до паркинга на транспорта и транспортиране на превозното средство до крайната дестинация);
Тегло на товара (колкото по-висок е този индикатор, толкова по-голямо оборудване трябва да се използва);
Повреда на автомобила (може да повлияе на увеличаването на разходите за евакуация, ако е необходимо да се извърши допълнителна работа. Така например, изтегляне от ров или пропаст; връщане в хоризонтално положение и монтаж на шасито при преобръщане на колата; отстраняване от препятствия, пътни конструкции).
Възможности на камиона с манипулатор от пътна помощ София
Товарните авто-асистънс автомобили на пътна помощ са превозни средства, характеризиращи се с висока товароносимост, оборудвани със специално оборудване за повдигане и преместване на тежки товари. Те, често са високо маневрени превозни средства.
Благодарение на това на клиентите попаднали или участници в пътна катастрофа могат да разчитат на изваждане на МПС-то от участък от път, където бордюр или стръмна скала препречват достъпа на всеки друг стандартен камион.
От пътна помощ София ще вие бъде осигурена оперативна помощ на пътя, в каквато и да е нестандартна и трудна ситуация.
Ако се интересувате от фирма по изкупуване на коли, отново може да потърсите услугите на: https://toniavto.com.